آنورگاسمی و عادت به خودارضایی

سلام،دختری۲۰ ساله هستم، متاسفانه از کودکی عادت به خودارضایی دارم،(یادمه چندین سال اینکار رو ترک کرده بودم و دوباره در ۱۶ سالگی شروع کردم)اما وقتی بچه بودم(شاید ۶ الی ۸ سالگی) بدون اینکه بدونم اینکار چی هست انجام میدادم ،مشکل من این هست که هیچ وقت با اینکار به ارگاسم نرسیدم،یعنی با اینکه خیلی خودارضایی داشتم و حس لذت داشتم اما اوج لذت رو تاحالا نداشتم،و بعد از دو سه دقیقه دیگه نمیتونم به اینکار ادامه  بدم، سوال اول من این هست که آیا من آنورگاسمی دارم و بعد از ازدواج هم ارگاسم رو تجربه نخواهم کرد؟ و سوال دومم اینکه اگر این مشکلم رو ترک کنم بعد از ازدواج خوب میشم و میتونم به ارگاسم برسم؟(عادت به دیدن فیلم های بد هم ندارم ولی میل جنسی ام بالاست)

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر اختلالات جنسی

با سلام ؛
آنورگاسمی جهت درمان نیازمند اخذ شرح حال دقیق است تا علت آن مشخص گردد .