برای زودانزالی باید چه دارویی مصرف کرد؟

سلام. چهار ساله که ازدواج کردم و شوهرم خیلی زودانزاله در کمتر از چند ثانیه موقع دخول ارضا میشه.از اول همین بود.گرمی هم خورد فایده نداشت.باید از چه دارویی برای درمان استفاده کنه؟ ممنون از پاسخگوییتون

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر مشکلات جنسی

سلام، تجویز دارو به شکل اینترنتی درست نیست و به لحاظ قانونی برای ما مشکل آفرین است. حتما به همراه همسر خود باید به س.کس تراپیست مراجعه کنید، شرح حال کامل، آزمایش و بعد دارو و رفتار درمانی می تواند به شما در حل مشکلتان کمک کند. مرکز ما با خدمات آنلاین این روزها در حال فعالیت می باشد.