درد کلیه و ادرار خونی

سلام. پدر من 52 سالشونه یک سال پیش سونوگرافی شکمی دادن یه سنگ ریز تو کلیشون دارن هر 3 ماه یکبار آزمایش خون کامل که شامل کلیه و پروستات میشه رو میدن و همه چی نرماله. امروز یکی از کلیه هاشون درد گرفته و یکبار ادرارشون خونی بوده تقریبا رنگ قهوه ایی .بعد با خوردن مسکن و سرماخوردگی دیگه آروم شدن خونی هم دیده نشد امکان سرماخوردگی کلیه بود میشه این سرماخوردگی باعث حرکت سنگا و خونی شدن یکبار ادرار بشه؟؟ الان بخاطر کرونا میترسن به دکتر و سونوگرافی مراجعه کنن از شما میخوام کامل راهنماییم کنید اجرتون باخدا

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن
پاسخ مشاور

متخصص ارولوژی

با سلام.
بروز درد شدید کلیه یکطرفه به همراه سوزش ادرار و ادرار خونی، مطرح کننده سنگ در مسیر حالب است.
در حال حاضر مایعات زیاد مصرف کنند.
در اولین فرصت آزمایش ادرار و سونوگرافی از کلیه و مجاری ادراری با مثانه پر و خالی انجام بدهند.
در صورت تمایل میتوانید با مدارکتان جهت اخذ شرح حال و معاینه مراجعه کنید.
جهت اخذ نوبت دکتر سلمان اسلامی، جراح کلیه و مجاری ادراری، تناسلی و نازایی با شماره ۸۸۳۴۳۴۴۴  تماس بگیرید.