آيا اسپاينال برای من ممنوعيت دارد؟

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 21 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام من كمي گرفتگي ودرد در گردن دارم در عكس راديولوژي تشخيص كاهش لوردوز گردني و اسپاسم داده شده بقيه موارد نرمال بوده ، براي عمل سزارين ايا اسپاينال براي من ممنوعيت دارد؟

با توجه به اينكه گاهي اوقات كه سرم رو خيلي پايين نگه ميدارم و بار خيلي سنگين بلند ميكنم  يه مقدار سرگيجه ميگيرم و وزوز گوش

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٤ جنسیت زن شغل بيكار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

به احتمال زیاد میشود برایتان اسپاینال انجام داد . این متخصص بی هوشی است که در اطاق عمل برایتان تصمیم خواهد گرفت .

تجربه شما

ممنوعيت برای اسپاينال شامل چه مواردی ميشه خانم دكتر ؟