سلام وخسته نباشید من تنبلی تخمدان دارم وتحت نظر پزشک هستم وپری هام منظم بود ولی این ماه ۱۷ روز عقب مونده وهنوز پری نشدم وفولیکول هام این ماه درچب ۳ تا ۱۹و۲۰و۲۱ودر راست بیش تر از ۷ تافولیکول  ۱۵تا۱۹ داشتم وتوی اقدامم پیش دکتری که می رفتم بهم قرص داد تا ضعیف تر بشه واقدام نکنم  ولی من رفتم دکتر دیگه وبهم گفت فولیکول هات مناسبه وقرص ها رومصرف نکن واقدام کن منم هنوز پریود نشدم ولی بیبی منفی ممکنه که تنبلی بیشتر بشه ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل دانش جو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام منظور شما از اینکه ضعیف تر بشود چیست؟ مگر قصد شما بارداری نیست ؟ بهتر است تحت نظر پزشک دومی که ویزیت شدید  باشید و نظر پزشک دوم درست می باشد موفق باشید