سلام. دخترم از رو کریر افتاد با صورت و شکم اومد پایین

دخترم ۴ ماه و ده روزشه شرح حالش میگم بعد سوالم و میپرسم

اولش که خیلی گریه کرد بعد که آروم شد یه نیم ساعت خوابید

بیدار که شد همه واکنشش عادی بود فقط بغض داشت

یکم هم بالا آورد

فقط یه بار بالا آورد

دوباره یکم گریه کرد و یک ساعت خوابید

بعد که بیدار شد نمیتونست شیر بخوره

دستش سمت دهنش میرفت گریه اش شروع میشد و نمیتونست شیر بخوره تمایل به شیر خوردن داشت ولی میخواست بخوره گریه اش شروع میشد

که متوجه شدم  به نظر دهنش درد میکنه

یکی دو سری با قاشق شیر ریختم دهنش تا ساعت ۱۲ یکم شیشه دادم حدود ۲۰ سی سی خورد

نزدیکای دو هم شیر خودم و خورد به نظر درد دهنش کم شد شکر خدا و دیگه راحت چند نوبت شیر خورد

در حال حاضر همه چیش هم خوبه شکر خدا

این شرح حالش بود

حالا میخوام بدونم نیاز به چک کردن و دکتر هست یا نه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

سلام مادر عزیز، الان که من پاسخ سوالتون رو میدم احتمالا اوضاع خوب هست، ولی باید متوجه باشید که این مشکل رو باید بلافاصله به مراکز درمانی مراجعه میکردید نه اینکه اینجا سوال بپرسید، چون سقوط برای شیرخواران خطرناک هست و ممکنه منجر به خونریزی مغزی یا تشنج تاخیر بشه.