همسرم فیلم مستهجن می بینه چیکار باید بکنم؟

سلام.من تا به الان سه بار متوجه شدم که شوهرم فیلم مستهجن دیده

بار آخر که متوجه شدم حسابی عصبی شدم و کلی باهاش بحث کردم و این بحث و قهر تا یک هفته ادامه داشت چون دفعه قبل قول داد و قسم خورد که دیگه تکرار نمیشه و از سر کنجکاوی اون فیلم رو دیده

الان به قدری ناراحت و دلخورم که اگر یک دقیقه شوهرم تنها بمونه استرس میگیرم که یه وقت دوباره سراغ اون فیلما نره و این خیلی ناراحتم کرده .کار بدی هم که کرده اصلا از ذهن من بیرون نمیره و مدام در حال فکر کردن به اون موضوعم و حتی گریه هم میکنم.

من چجوری بیخیال این قضیه بشم؟!

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و زوج درمانگر

سلام،دوست عزیز ما قادر به کنترل کردن رفتار هیچکس نیستیم،پس اینکه شما با این شیوه ها مثل قهر کردن و گریه کردن و... بخواهید رفتار همسرتان را تغییر دهید نمیشود،ما به این شیوه ها میگوییم رفتارهای مخرب،از صمیمیت بین شما کم میکند و باعث میشود شوهر شما با شما روراست نباشد نتواند احساسات حرفهایش را با شما درمیان بگذارد چون دچار ترس میشود ترس از قضاوت کردن شما و ناراحت شدن شما و سرزنش شدن از طرف شما،پس بپذیرید که هر انسانی اشتباهاتی دارد ،رفتار ایشان مورد تایید نیست واگر به صورت عادت دربیاید اصلا عواقب خوبی ندارد ولی شیوه برخورد شما هم صحیح نیست