سلام خسته نباشید سال نو مبارک ببخشید من یک سوال دارم

من 17 سالم هستش و دو سال ازدواج کردم

من قبل از ازدواج پریودم نامنظم بود رفتم دکتر سه دوره ال دی خوردم منظم شد بعد ازدواج دوباره بهم خورد یعنی خیلی نامنظم اصلا حسابش هم دستم نیست دوباره سه دوره ال دی مصرف کردم تا زمانی که میخوردم خوب بوده از وقتی گذاشتم کنار دیگه پریود نشدم نزدیک به چهارماه هست ک پریود نشدم و من خیلی علاقه شدید به بچه دارم و میخوام بچه دار شم اما ی مشکل ک از خانواده پدزی مشکل نازایی بیداد میکنه یکی از عمه هام بعد 5 سال با امپول باردار شد و اون یکی عمم iui هم کرد اما نشد امکان اینکه من به اونجا رفته باشم وجود داره ؟ من با قرص دوفاستون توی نت اشنا شدم ب نظرتون اگر مصرف کنم پریودم منظم میشه ؟ یا از کلومیفن برای اینکه تخمک هام بیشتر شن ؟ که باردار شم ؟الان توی این اوضاع کرونا نمیتونم برم دکتر لطفا راهنماییم کنید...😔

اطلاعات تکمیلی

سن 17 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام برای منظم شدن پریود خود  از قرص دوفاستون استفاده کنید و تا یک سال برای باردار شدن زمان دارید اگر اضافه وزن دارید وزن خود را کاهش دهید موفق باشید.