تربیت جنسی پسر نوجوان

148 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام پسر 13 ساله من سه روز گذشته وقتی با اجازه پدرش به اینترنت پدر‌ وصل میشه تا انیمیشن ببینه اتفاقی گوگل براش سایت مبتذل روابط جنسی رو باز میکنه و من و پدرش خواب بودیم و پسرم اون سایتها که یا فیلم بوده یا عکس رو میبینه و اسکرین شات میگیره و من صبح روز بعد اتفاقی تو گالری گوشی پسرم عکسها رو دیدم به پدرش نشون دادم و پاک کردم پسرم عصر از من پرسید مامان عکسهای گوشی منو شما پاک کردین منم گفتم نه عکس چی بوده گفت هیچی بتمن بوده. پسر من اصلا تو این چیزها سرو گوش بستست و اصلا تا حالا هیچی در این موارد نه دیده نه شنیده. من خیلی نگران هستم و نمیدونم چیکار کنم تو ذهنش چی میگذره و نمیدونم چطور باهاش صحبت کنم اصلا چیزی بگم یا نه چون عکسها خیلی مبتذل بود حتی اگه بخوام توضیح بدم نمیشه چیزی گفت از نگرانی خواب ندارم تو رو خدا منو راهنمایی کنین پسرم چیزی نگفته و ما هم اصلا به روش نیاوردیم تا امروز سه روز گذشته. خواهش میکنم راهنمایی کنین ازتون خیلی ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن 39 جنسیت زن شغل مربی نقاشی وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

سلام دوست عزیز
نگران نباشید. کنجکاوی های جنسی کاملا طبیعی و مختص سن نوجوانی است. در نوجوانی غرایز بیدار می شود و سوالات پیش می آید.
بهتر است پدرش صمیمانه با او راجع به این مسئله صحبت کند و از او بخواهد سوالی اگر داشت از پدرش بپرسد.
این اتفاق برای تمام نوجوان ها می افتد و جای نگرانی نیست.
مؤفق باشید.

تجربه شما

پدرش اول باید باب صمیمیت با پسرش باز کنه یا مثلا باهم استخر بل سینما یا خرید برن که مورد علاقه پسزتون اللته الان که کروناس نمیشه بعد ازش بپرسه چی دیده و چرا سرچ کرده دوستاش چی گفته تحت هیچعنوان این مسئله پشت گوش ندازین ولی باید پدرش که هم جنسی خودش هست بگه بعد وقتی حرفای پسرتون تموم شد تحت هیچعنوان دعواش نکنید بزارین اگه سوالی داره بگه و بپرس البته اینا باید توی خلوت پسر و پدری باشه بزارین سوال داره بپرسه و بهش بگین اگه در این رابطه سوالی هست از من بپرس یعنی پدرش باید بگه و وقتی راجع به سکس صحبت کرد اطلاعات صحیح بگین ولی کلی وارد جزئیات نشین. شما جاذب باشین بزارین طوری راحت باشه اگه با دوستاش این حرفو زدن بتونه به راحتی با شما در میان میزاره. چشم گوش بسته دلیل بر نبودن حس کنماویش نیست هر چی باشه این پسر این نیاز توی ناخداگاه خود داره با اطلاعات اشتباه دوستانش انان دوست محرم خود نداند و با مشاگر صحبت کنید