بدبرداشت همسرم از حرف ها و قهر کردن

سلام .شوهرم خیلی حساسه و با کوچکترین حرفی که خانوادم بهش میگن خیلی ناراحت میشه و هش میگه به من توهین کردین و به من احترام نمیزارید و هیچ وقت فراموش نمیکنه و سالها و سالها اون حرف یا عمل یادشه البته  هم خانوادم حرف بدی نزدن اون بد برداشت کرده ولی قبول نمیکنه و حتی به خود منم میگه تو به من کم احترام میزاری در حالیکه من همیشه دوستش دارم .نمیدونم چکار کنم و وقتی دعوامون میشه از خونه قهر میکنه میره و چندین روز و هفته نمیاد خونه .لطفا راهنمایی بفرمایید؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۴۲ جنسیت زن شغل وکیل وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانشناس و مشاور

باسلام.دوست عزیزعوامل مختلفی میتواندباعث ایجادحساسیت وزودرنجی درافرادشود.ازجمله ویژگی های زیستی ،شخصیتی ومحیطی که فرددرآن رشدکرده وسبک فرزندپروری والدین.دربیشترمواردفردی که مشکل زودرنجی دارددچاراختلال افسردگی هم هست.بنابراین توصیه هایی که برای شمادارم:
۱.همسرتان راتشویق کنیدبه روانشناس مراجعه کندوگزینه مناسب برای تشویق ایشان این است که پیشنهادبدهیدکه باهم به روان شناس مراجعه کنیم.
۲.دقت کنیدکه همسرتان بیشتردرچه مواقعی حساسیت نشان میدهند.درواقع ریشه یاریشه های ناراحتی اوراپیداکنید.
۳.باتوجه به دلایلی که پیدامیکنیدتلاش کنیدبه حساسیتهاومواردپرارزش برای اواحترام بگذاریدوتوجه کنید.
۴.یادتان باشدبدترین حالت برای افرادزودرنج بی اعتنایی به آنهاست.
۵.اورامطئن کنیدکه برایتان بسیارباارزش است.