بی اشتهایی پسر هجده ماهه

سلام آقای دکتر خسته نباشین

من پسرم هجده ماهه هست و بدغذا هست تازگیا دیگه هیچ چی نمیخوره غیر شیر خودم

منم خیلی ضعیف شده بدنم میخوام از شیر بگیرمش مجبور بشه غذا بخوره

چیکار کنم بنظرتون لطفا راهنماییم کنین؟

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
دوست عزیز باید مطمئن باشید کودک خوب غذا می خورد که از شیر بگیرید.
غذاهایی که دوست دارد آماده کنید. با اصرار و اجبار و تهدید غذا ندهید. اجازه دهید خودش غذا بخورد. میان وعده های مقوی و سالم بدهید. وقتی مدام تقاضای شیر دارد و غذا نمی خورد با بیان اینکه این غذا را بخوری باهم بازی می کنیم سعی کنید کودک را تحریک و مشتاق کنید.