لرزش شدید بدن و تنگی‌ نفس

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 50 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید..من یه چن وقتیه که انگار بدنم تحمل هیچ استرس یا ناراحتیو نداره نمیتونم دیگ‌ه حتی زیاد گریه‌ کنم اگه یکم زیادتر از معمول عصبی یا ناراحت بشم‌ تمام بدنم شروع به لرزیدن میکنه نفس تنگی شدید میگیرم یه حس بد شبیه افت فشار شدید پیدا میکنم انگار حالتی مثل تشنج پیدا میکنم دلیلش چیه نیازه به دکتر مراجعه کنم؟نگرانم همیشه اینجور بمونم اصلا نگرانم از اینکه یکم عصبی یا ناراحت بشم دوباره حالم اونجوری بد بشه چیکار کنم‌مشکلم چیه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
اينكه چه اتفاقي عامل اين موضوع شده مهم است و بايد ريشه يابي شود
اين واكنش ها رواني بوده كه به نوعي جسماني شده و به ان شبه جسماني گفته ميشود شما نمود بيروني استرس خشم و...را به اين صورت شديد تجربه ميكنيد
حتما لازمه كه به دكتر اعصاب روان مراجعه كنيد و در صورت تشخيص ايشون علاوه بر دارو از جلسات درمان فردي هم استفاده كنيد .

تجربه شما

سلام عزیزم منم تجربه های شما رو داشتم بهش میگن پانیک حتما به روانپزشک مراجعه کن بعد تجویز دارو کنترل میشه من چند سالی میشه که دارو میخورم خداروشکر دیگه اینطوری نشدم به این حمله ها میگن پانیک اتک