استخاره کردن برای هر کاری لازمه؟

سلام خانم مروجی

من الان دوساله که هرکاری که میخوام بکنم باید حتما استخاره بگیرم

چون پیش اومده وقتی از کسی که بنظر میاد درسته مشورت کردم بازم در برابر خدا عقلش ناقصه

همیشه استخاره هام درسته

حالا من دوسال پیش متوجه شدم هر ذکر و دعایی نخونم که ممکنه جنبشو نداشته باشم

برای اینکه استاد هم ندارم، برای هر ذکر و دعایی استخاره میگیرم حتی میخوام توسل کنم استخاره میگیرم

ولی بديش اینجاست که قبل از اینکه معتاد استخاره بشم، همش در حال راز و نیاز و ذکر و ختم بودم

الان احساس میکنم دورتر شدم احساس میکنم حالم بده چون خیلی ذکرا و دعاها رو نمیتونم بخونم

اصلا یه وضعی شدم چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مذهبی

سلام
نباید برای هر کاری استخاره کنید. باید فکر کنید و مشورت کنید. طبیعی است که ممکن است انسان اشتباه کند چون ما معصوم نیستیم. اما این دلیل نمی‌شود برای هر حرکتی استخاره کنیم به‌خصوص برای کارهای خیر مثل دعا و توسل، اصلاً نباید استخاره کنید. با خیال راحت دعاها و ذکرهایی که در مفاتیح گفته شده بخوانید هر اندازه می‌توانید و دوست دارید بخوانید.
در مورد کارهای روزانه هم هر چیزی به نظر درست می‌رسد انجام دهید هرچند ممکن است بعدها بگویید کاش این کار را بهتر ازین انجام می‌دادم.
لازم است انسان تجربه به‌دست بیاورد و عقلش رشد کند و این رشد عقلی و بیشتر شدنِ تجربه در صورتی به‌دست می‌آید که از عقل و فکرتان استفاده کنید.
استخاره برای کار مباح است نه برای مستحب یا واجب یا حرام یا مکروه. آن‌هم در جایی که کار مهمی است و انسان بر سر دو راهی است و با فکر و مشورت به نتیجه نمی‌رسد، نمی‌داند کدام را انتخاب کند. و در این موارد نیز برای استخاره به کسی مراجعه کنید که بلد است.

پس استخاره‌ها را کم کنید.
موفق باشید.