خیانت همسر در فضای مجازی را متوجه شدم چیکار کنم؟

با سلام خدمت شما. همسر من خیانت کرده من چتهاشو دیدم با یه زن  الان چند روزه میگذره شوهرم ۳ ماهه انتقالی رفته یه شهر دیگه البته رفت و آمد میکنه این دختر هم مال همونجاست من هنوز به روش نیاوردم ولی خیلی حال بدی دارم نمیدونم باید چیکار کنم؟  ۲ تا بچه دارم  ۱۱ ساله ازدواج کردیم.  زندگی ما همه چی رو به روال بود ما روابط جنسی مطلوبی داشتیم هر دو طبعمون به هم میخوره واقعا نمیدونم مشکل کجا بود من باید چیکار کنم؟ هم نمیتونم جدا بشم هم نمیتونم زندگی کنم  چطوری بهش بگم؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و زوج درمانگر

سلام
دوست عزیز،سعی کنید آرامش خودتان راحفظ کنیدبا همسرتان صحبت کنید،بگوئید که چت ها را دیده اید واحساستان را بگوئید،دلایلش را بپرسید،بهترین راه مراجعه کردن به خانواده درمانگراست،از ایشان هم بخواهید که برای مراجعه با شماهمکاری کنند،دلایل خیانت باید بررسی شود وبرای درمان اقدام شود،