سلام. پسرم دو ماهشه ،امروز پیش پزشک عمومی ختنه اش کردیم به روش حلقه ،دکتر اول آمپول لیدوکایین زد و بعد بلافاصله شروع کرد ،از اول تا آخرش بچه به طرز فجیعی فقط جیغ میزد . میخوام بدونم طبیعی بوده .

بعدش گفت سر آلت بچه کج بوده و ختنه اش سخت بوده . من میخوام بدونم همچین چیزی درسته؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

سلام گاهی ممکن هست که پزشک انجام دهنده ختنه تجربه کافی برای تزریق بی حسی نداشته باشد و یا اینکه گاهی با وجود تبحر کافی ممکن هست به علت تفاوت محل عصب در برخی از نوزادان حتی با وجود تجربه کافی بی حسی به طور کامل انجام نشود لذا هر دو حالت امکان پذیر هست اگر کجی واضحی در آلت به وسیله والدین مشاهده میشود بهتر هست که آلت به وسیله جراح اطفال معاینه شود اگر هم کجی خاصی با چشم قابل مشاهده نیست اقدام خاصی نیاز ندارد