زانو درد من چه علتی داره؟

سلام. وقت بخیر

خانم ۲۹ساله ام، هیچ بیماری نداشتم، زایمان نداشتم جز ۲ سقط ارادی.

۴روز مونده به سال نو، بعد از ۲۰ روزی پیاده روی دچار درد زانو شدم. الان حدودا ۱۰_۱۲روز هست درگیر این دردم، به نحوی که مفاصل صدا میدن موقع ورزش و وقتی راه میرم انگار مفصل زانو از جاش در میره. هر دو زانو و بیشتر کاسه زانو و مچ پا درگیر هست.نمیشه گفت دقیقا کجاست! درد استخوانه. مدتی پیاده روی رو کنسل کردم گرچه بعد از یک هفته در منزل به ورزش ادامه دادم.

خواستم بدونم مشکل از کجاست؟

با سپاس.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور ورزشی و حرکات اصلاحی بدن

با سلام و وقت بخیر
با توجه به توضیحات شما درد پشت کشکک بوده که میتواند ناشی از ضعف عضلانی و کمبود ویتامین D3  و مصرف کم لبنیات باشد. برای بررسی بهتر عضلات می توانید به صورت حضوری به یک متخصص حرکات اصلاحی مراجعه کنید.