سلام. عرض ادب وخسته نباشید.

شرح حال بنده طبق متن زیر..

مدت اقدام: ۶ ماه

بیماری ها:  کمکاری تیرویید و تنبلی تخمدان. لووتیروکسین برای کنترل کمکاری تیرویید مصرف میکنم.

بیماری همسر: کم تحرکی اسپرم

داروهای مصرفی خودم طی این ۶ ماه:

لتروزول. متفورمین. آمپول سینال اف. کلومیفن. آمپول اچ سی جی. دوفاستون. استرادیول والرات

ضخامت آندومتر روز ۱۳ و ۱۴ قاعدگی: ۶ میلی متر

عکس رنگی هم انجام دادم و لوله هام باز بوده و رحم سالم بوده.

داروهای مصرفی همسرم: مولتی بوست ۱ ماه و ۱ ماه فرتیل سان. درصد بهبودی تحرک از ۲۶ درصد رسیده به ۴۶ درصد.

سوال اول: با توجه به توضیحات بالا علت عدم باروری چه میتونه باشه و چکار هایی میتونه مفید واقع بشه?

سوال دوم: بنده طی این ۶ ماه هرماه از روز ۱۴ قاعدگی تا قاعدگی بعدی یعنی حدود ۲ هفته درد زیر دل و کمر دارم که آزادهنده شده و نگران این درد هستم. علت درد چی میتونه باشه?

طی این ۶ ماه ۳ ماه از آمپول اچ سی جی استفاده شده و ۳ ماه استفاده نشده. اما هرماه این درد وجود داشته

ممنون از پاسخگوییتون

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

مشکلاتی که خودتان ذکر کردید علت باردار نشدن شماست .اگر پس از 6 تا 12 ماه ایجاد تخمک گذاری مناسب
حاملگی اتفاق نیفتاد باید IVF شوید .

زیر دل درد شما احتمالا مربوط به داروهای محرک تخمک گذاری یا عفونت لگنی و یا کیست تخمدان است . هر زمان که امکان داشت یک سونوگرافی رحم و ضمایم و کلیه انجام دهید .