مصرف لتروزول برای بارداری

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 40 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من بعداز یکسال اقدام باردار نشدم تنبلی تخمدان هم دارم دکتر برام دودوره لتروزول تجویز کرد از 3 پریودی روزی دوتا تا 5 پریودی دوره اول روزه 13 دوتا فولی 18 داشتم بهم امپول اچ سی جی داد ولی با 4 روز تاخیر پریود شدم این دوره فقط لتروزول مصرف کردم بدون امپول و بعداز 7 روز تاخیر پریود شدم دکترم در دسترس نیست این دوره چیکار کنم طریقه مصرف متفورمین چه جوریه با لتروزول مصرف کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل ارایشگر وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

مشکل شما اورزانس نیست . پس از کرونا جهت بارداری مراحعه کنید . سرخود لتروزول و داروهای محرک تخمک گذاری مصرف نکنید زیرا عارضه دارد و در حال حاضر ظرفیت بیمارستان ها به کرونا اختصاص دارد و مراجغه به بیمارستان به علت عوارض می تواند باعت ابتلا به کرونا شود . درطی مدتی که کرونا کنترول نشده باید دفعات تماس جنسی به حداقل برسد .

برای بهتر شدن وضعیت تنبلی تخمدان روزانه یک قرص متفورمین 500 را پس از ناهار میل کنید .

تجربه شما

متفورمین را تا اخر دوره مصرف کنم ؟؟