سلام، پسرم سه ماه و بیست روزشه چند روزی هست که شیرمو نمیخوره یعنی گرسنشه اما شیر نمیخوره، فقط شبا موقع خواب،، الانم که دکترا همه تعطیلن ،،علتش چیه و باید چیکار کنم

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
اصول شیردهی صحیح رعایت کنید. موقعیت های شیردهی تغییر دهید مثلا در حالت خوابیده، ایستاده و...
به سرعت جریان شیر توجه کنید اگر شیر با سرعت زیاد وارد دهان کودک می شود سعی کنید با انگشت خود نوک سینه را فشار دهید تا سرعت خروج شیر کندتر شود و برعکس اگر شیر دیر و کند جریان می یابد ابتدا کمی سینه را بدوشید شیر که جریان یافت سینه را در دهان کودک قرار دهید.