تیروئید یا تنبلی تخمدان

سلام

من مرداد 98 فهمیدم که تیروئید کم کار دارم و قرص مصرف کردم ولی بعد اون پریودام نامنظم شد و دی ماه باز ازمایش دادم و tshپایین اومده بود و دکتر دوز قرص رو بالا برد ولی همچنان پریود نامنظمی دارم ک حتی دی و اسفند پریود نشدم حالا من پرس و جو کردم و گفتن بعد درمان تیروئید معلوم میشه تنبلی دارم یا نه این درسته؟؟؟

و اینک احتمال تنبلی در من هست ممنون میشم جواب بدید نگرانم

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

لازم است پس از بحران کرونا ویزیت شوید و سونوگرافی و ازمایشات لازم برایتان انجام شود و بر اساس ان ها درمان مناسب شروع شود .