لاغری در دوران شیردهی

با سلام

پسرم شش ماهش تموم شده، شیر مادر میخوره و یکماهه فرنی، حریره بادوم و سوپ میخوره.

خودم وزنم 69 و قدم 167 است.میخوام رژیم بگیرم به حدود 60 کیلو برسم.شرایط دکتر تغذیه رفتن ندارم.

سوالم اینه ماهی چقدر اگه کم کنم از نظر شیردهی مشکلی پیش نمیاد؟

و کالری چقدر باید روزانه مصرف کنم که وزن هم کم کنم؟ اینم بگم که فعالیت روزانم در حد رسیدگی به کارهای خونه و فرزندمه.ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه و رژیم درمانی

سلام روزتون بخیر.
با توجه به وزن و شرایطتون، هفته اي نيم كيلو کاهش وزن (كه ميشه ماهي ٢ كيلو) مناسبه و مشکلی برای شما ایجاد نمیکنه.
برای این میزان کاهش وزن، كالري روزانه به میزان ١٥٠٠ رو بهتون توصیه میکنیم.