ترس و اضطراب جدایی پسر 5 ساله

سلام. پسر 5 ساله من تا یه ماه پیش از چیزی نمیترسید تا اینکه یه روز شب موقع خواب که در ابتدای خواب بود من نمیدونستم خواب هست با صدا از همسرم چیزی خواستم که از خواب پریده بود و خیلی گریه کرد و من بهش توضیح دادم که فکر نمیکردم به این زودی بخوابه و از اون روز حتی دیگه تو اتاق خودش هم بازی نمیکنه تو یه خونه 50 متری تقریبا هر جا میرم دنبالم هست و به من چسبیده هر کجا میره مثلا دستشویی و اتاق خوابش و یا آشپز خانه میگه حتما شما بیاین و منو ببینید خیلی دچار مشکل شدم تا قبل این بیماری کرونا مهد هم میرفت ولی همیشه به سختی جدا شده ازم دو سال مهد میره خیلی اضطراب داره همیشه نمیدونم چیکار کنم ممنون میشم راهنمایی کنید منو

اطلاعات تکمیلی

سن 42 جنسیت زن شغل کارمند
پاسخ مشاور

مشاور کودک و خانواده

سلام مادر عزیز

کودک شما زمینه اضطراب را داشته و این اتفاق باعث شده که راحت تر بتواند دلیلی برای ابراز آن پیدا کند با توجه به اینکه این مورد طولانی شده و پیش تر از اینها در صدد درمان آن اقدام میکردین بهتر بود حتما باید مصاحبه داشته باشید و با راهنمایی های یک درمانگر قدم به قدم این مسئله را برطرف کنید اما تا آن زمان مواردی که می‌توانید انجام دهید تا اضطراب وی را کاهش دهید بدین صورت است :

۱-حتما در روز حداقل نیم ساعت را به بازی با او اختصاص دهید بازی ای را انتخاب کنید که تعاملی باشد و هر دو مخصوصا کودک از آن لذت ببرد در این بازی نه قصد آموزش و نه تربیت هست صرفا بخاطر لذت بردن کودک و تعامل مثبت با شما هست ،هر چه این کار زودتر طی روز اتفاق بیفتد بهتر است .

۲-یکسری کارهای مثبت کودک هر چند کوچک و جزئی را یادداشت کنید و تا آن کارها را دیدید از تحسین کلامی استفاده کنید.حدود ۱۰ بار در روز

۳-در طی روز حتما از محبت فیزیکی متنوع مثل در آغوش کشیدن او،بوسیدن ،نوازش کردن و آنهم حدود ۱۰ بار در روز استفاده کنید.

۴-گفتگو و همدلی کردن با کودک بسیار در کاهش اضطراب موثر است پس حتما اجازه دهید کودک در مورد احساساتش صحبت کند و سعی کنید خودتان را جای کودک بگذارید با او همدلی کنید و باهم راهکار پیدا کنید که خب حالا چه کارهایی می‌توانیم انجام دهیم که از اضطرابت کم بشه .

باز هم توصیه اکید من این هست که اضطراب را دست کم نگیرید و برای درمان آن‌زودتر اقدام کنید.

موفق باشید