با سلام. 5 سال از ازدواجم میگذره و یه دختر بچه 7 ماهه دارم شوهرم مدام خیانت میکنه همزمان با چند نفر دوسته و رابطه داره از همون اوایل ازدواج که متوجه خیانتاش شدم خواستم جدا شم ولی همش با گریه و التماس نذاشت و منم همش بهش فرصت دادم که تبدیل به عادت شد میدونه وقتی بفهمم یه روز باهاش دعوا میکنم فرداش زندگیمون عادی اونم ادامه میده دوران بارداریه خیلی سختی داشتم همش ازم میخواست بچه رو سقط کنم طلاق بگیرم چون بای ه خانمه پولدار دوست شده بود که تصمیم ازدواج گرفته بود حتی چندبار کتکم زد بعد از زایمان قهر کردم درخواست جدایی دادم بازم به زور اومدم فقط بخاطر بچم بعدش متوجه شدم اون زمان که من قهر بودم خودشو با 4 نفر سرگرم کرده بوده نمیدونم دیگه چیکار کنم خیلی خسته شدم از رفتاراش نه سرکار میره نه واسه زن و بچش وقت میزاره هربار علت کاراشو میپرسم میگه تو ایرادی نداری من نمیتونم کارامو ترک کنم هربار بهش میگم بیا بریم پیش مشاور میگه من مشکلی ندارم تو میخوا ی بری تنها برو واقعا از زندگی سیرم کرده ممنون میشم راهنماییم کنین؟

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و زوج درمانگر

سلام،دوست عزیز تا سالهای عمرتان به هدر نرفته یک تصمیم درست بگیرید،ما معمولا به زوجهایی که مشکلاتشان حاد است شش ماه برنامه زوج درمانی برنامه ریزی میکنیم ودر کنار آن هر کدام از طرفین که نیز به درمان اختصاصی دارند هم کمک میکنیم از مسئله حل شد که شد اگر نه پیشنهاد جدایی میدهیم،حالا که همسر شما هم اقدام به درمان نمیکند،شما خودتان به تنهایی مراجعه کنید تا تصمیم مناسب با زندگیتان را به کمک روانشناس بگیرید