زخم و دانه های ریز در زیر زبان

سلام. حدود ۳ ماهی است دانه های کوچیکی زیر زبانم (محل اتصال زبان به لثه)میزنه و زخم هایی شبیه برشهای کوچیک زیر زبانم در نزدیکی غدد بزاقیم میزنه اون درناک میشه یک بار هم دکتر رفتم بهم دهانشویه بنزیدامین هیدروکلراید و پماد تریادنت دهانی داده یک ماهی استفاده کردم خوب خوب شد اما بعد از دو سه روز که نزدم دوباره برگشت .الانم چند روز که میزنم خوب میشه قطعش که میکنم دوباره التهاب بر میگرده؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۴۲ جنسیت زن شغل معلم وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

دندانپزشک متخصص کودک

سلام.اگر ۳ ماه هست که مداوم این التهابات رو دارید و خوب نمیشه به کلینیک های دندانپزشکی دانشگاهی مراجعه کنید تا متخصص بیماریهای دهان شما رو ویزیت کند.