سلام خسته نباشيد پسر من رفلاكس داره و دكترش قبلا گفتن ٦ماه به بعد ديگه نبايد شير خشک آنتی رفلاكس بديد من الان تقريبا يک ماهه شير خشک بيوميل arشو قطع كردم و شير خشک بيوميل پلاس و بيوميل امتحان كردم دل درد و يبوست ميشد الانم نان خريدم دل دردش كمترشده ولی بازم درد داره و يبوستم گاهی داره و اينكه از وقتی شيرشو عوض كردم دوباره بالا مياره به نظرشما نبايد شير بدیم منو شوهرم خسته شديم خوابشم خيلی بد شده

ديگه عاجز شديم از دستش شربتی دارويی هست كه بی تابيشو كم كنه و خوابش تنظيم بشه ؟؟

خيلی ممنون كه جواب ميديد😘

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٤ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

سلام، درمان ریفلاکس نیاز به دارو دارد . استفاده از شیرهای بیومیل باعث تشدید یبوست می شود . می توانید از مشاوره تلفنی استفاده کنید.