رفع توقیف ملک چگونه امکان دارد؟

با سلام و احترام. من یک آپارتمان دارم که توسط شخصی از طریق دادگاه توقیف شد. هم اکنون مشکل بین خودمان حل فصل و باهم سازش کردیم برای رفع توقیف ملک چه کاری باید انجام بدهیم؟ تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل دبیر وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام
خواهان دعوا بایستی مراتب انصراف و رضایت خویش را نسبت به رفع توقیف اعلام و یا اصل دعوی را استرداد نماید ، در غیر اینصورت در دفتر اسناد رسمی حاضر و ضمن اقرارنامه رسمی مراتب سازش و رضایت خویش نسبت به پرونده کلاسه مربوطه در شعبه مورد نظر اعلام و تنظیم نماید و با تقدیم فتوکپی برابر اصل آن به شعبه مذکور تقاضای اختتام پرونده و رفع توقیف را نمائید
موفق باشید