ترشح شیر از سینه

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 22 بازدید 1 تبادل تجربه

۳۵ساله هستم وبچه ندارم.تیرماه ۹۸ بارداری پوچ داشتم که سقط شد. بعداز سقط چون رحمم میوم های اینترامورال زیادی داشت میومکتومی شدم.البته الانم رحمم چندتافیبروم داره.بعداز۶ماه از جراحی ۲دوره کلومیفن و اچ سی جی استفاده کردم ولی نتیجه نداشت. از بعدجراحی پریودهام نامنظم شده گاهی ۲۶ روزه گاهی۲۲ روزه گاهی ۲۸ و۲۵. بتازگی متوجه شدم با فشارکم از سینه هام شیر میاد.بنظرتون با این اوضاع قرنطینه و خونه موندن چکار کنم؟فیبروم هام دارن بیشتر و بزرگتر میشن.توان جراحی دوباره را ندارم. بعداز جراحی میومکتومی چسبندگی در قسمت دیستال لوله راست هم‌گرفتم. بنظرتون سرخود قرص داستینکس یا گابرگولین استفاده کنم یا نه؟

خواهش میکنم راهنماییم کنید من در غربت هستم و هیچ راهی به ذهنم نمیرسه.

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

قرص DOSTINEX نیم میلی گرمی به تعداد ده عدد هفته ای یک عدد میل کنید .

تا حداقل 6 ماه پس از عمل فیبروم برای بارداری اقدام نکنید زیرا احتمال پارگی رحم در طی بارداری بیشتر است .

تجربه شما

ممنونم واقعا لطف کردید.موفق و سلامت باشید