با سلام

پسرم ۵ سال و ۵ ماهه دارم که طی دو ماه اخیر دو تا دندان آسیابی پایین در آورده الان مدت ۱۵روزه که دندان جلو پایین لق شده و پشت اون دندان آب شده ورم کرده بود امروز متوجه شدم پشت دندان آب شده دندان در آمده

میخواستم سوال کنم که آیا تو این سن طبیعی است؟!با توجه به شرایط موجود در رابطه با بیماری کرونا امکان مراجعه به دندان پزشکی ندارم آیا دندان آب شده خود به خود میافتد؟!

پاسخ مشاور

دندانپزشک متخصص کودک

سلام.مشکلی نیست.دندان لق شده به موقع خواهد افتاد و دندان پشت سر جایگزین خواهد شد.