چرا باردار نمیشم؟

سلام ..من چندوقته اقدام به بارداری کردم باردار نشدم به پزشک مراجعه کردم سنو انجام دادم فولیکول های ریز داشتم بزرگترینش روز ۱۳ سیکل ۱۳ بود سیکلمم نامنظمه ....و بهم فقط متفورمین داد ...و گفتش بیا بعد از اینکه ازمایشاتو انجام دادی . به دلیل کرونا من نمیتوانم برم دکتر. میتونم خودم بجای روز یک دونه متفورمین دوتا بخورم؟یا از لتروزول یا کلومفین استفاده کنم؟

پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

فعلا صبر کنید پس از ختم بحران کرونا به پزشک مراجعه کنید .

در دوران کرونا تماس جنسی نباشد و یا حداقتل ممکن باشد چون باعث ابتلا به بیماری خواهد شد .