چه سوالاتی از خواستگارم بپرسم؟

سلام. من خواستگاری دارم که دو سال پیش در دوران عقد از دختر داییش جدا شده این مسئله خیلی ذهنمو درگیر کرده نمیدونم چه سوالاتی بپرسم تا واقعیت و جزئیات اختلافشون رو بدونم در جلسه اول که صحبت کردیم گفت فکر میکردیم چون فامیل هستیم خیلی همدیگر رو میشناسیم ولی بعد عقد فهمیدیم که اشتباه کردیم گفت دلیل اختلافشون این بوده که طرف مقابل معتقد بوده در هرشرایطی مرد باید مطیع محض زنش باشه و خانواده دختر هم از دخترشون پشتیبانی میکردن گفت با وجود اصرار خانواده ها ولی من دیگه نتونستم ادامه بدم دوماه بعد از عقد اختلافشون شروع میشه. گفت من معتقدم که همه چیز باید تعاملی باشد و با نظر طرفین باشه. با این توصیفات میشه منو راهنمایی کنید چه سوالاتی بپرسم که ایشون مجبور بشن به طور کامل حقیقت رو بگند همش استرس دارم شاید اینطوری که ایشون میگن نبوده باشه. امکان اینکه با دختر داییشون صحبت کنم نیست تا حرفای اون رو بشنوم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر
اینکه چی بپرسید نمیشه دقیقا گفت اینکه سوالی باعث بشه حقیقت رو بگن نیست  اگر خیلی نگران هستین بهتره مشاوره پیش از ازدواج با روانشناس حضوری داشته باشید