از رابطه جنسی بدم اومده چیکار کنم؟

باسلام.. من تو رابطه از بس به فکر اینم که شوهرم لذت میبره  یا نه یا من براش کافیم یا نه اصلا از یاد خودم میرم وقتیم که یادم میام دیگه هیچی برای همین از رابطه بدم اومده افسردگی گرفتمو اصلا هم شوهرم به فکرم نیست اگه گریه کنم میگه چقد لوسی اگه جیغ بزنم میگه دیوونه شدی اگه حرف نزنم میگه حوصلمون سر بردی تو رو خدا کمکم کنید .. دلم نمیخواد رابطه داشته باشم ولی نمیشه ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و زوج درمانگر

سلام،دوست عزیز داشتن تمرکز در رابطه مهمترین رکن یک رابطه لذت بخش است،،شما به جای تمرکز بر لذت بر عملکرد جنسی تان تمرکز میکنید که این بسیار آسیب زننده است،،شما سن پایینی دارید وباید مهارتهای ارتباطی را در همه زمینه ها آموزش ببینید،پیشنهاد میکنم،کتاب مهارتهای زناشویی،نویسنده مک کی را مطالعه بفرمائید تمریناتش را انجام دهید