سلام ، چون در تعطیلات هستیم دکترم نیست گفتم از شما بپرسم.

امروز آزمایش غربالگری اول رو رفتم و هفته 12 و 2 روزم بود. فقط گفت افزایش مقاومت شریان رحمی چپ داری. نتایج این شکلی نوشته شده :

چپ: RI =  1.01 و PI = 3.6   *  راست: RI: 0.49 و PI= 0.71

همون دکتر سونوگرافی واسم آسپرین 80 نوشت گفت هر شب یکی بخور ، من فعلا بدون دستور پزشک اصلیم آسپرین رو بخورم یا نه ؟ خیلی نگران سلامتی جنین هستم ، لطفا راهنمایی بفرمایید؟ آیا این موضوع خطرناک هست؟

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل آزاد
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

میتوانید اسپرین را هرشب پس از شام بخورید .

ولی چیزی که مهم است بقیه چیزهایی است که در غربالگری یک نوشته شده و مقاومت شریان رحمی چندان ارزشی ندارد و اغلب صحیح هم نیست .