تنگی نفس و علائم کرونا

من هیچ علایمی ندارم شبیه سرماخوردگی اما ده روز نفس تنگی دارم،حتی موقع خواب ،وسط،حرف زدن،راه رفتن یهو نفس،من میارم.قفسه سینه و پشت قفسه سینه م سنگینه.احتمال داره مبتلا شده باشم؟؟؟تب هم ندارم اما حالت گر گرفتگی دارم.همسرم شدیدا مخالف دکتر رفتن میگه اگه نداشته باشی میگیری.اما من شک دارم نگرفته باشم.اگه علایم کرونا نیست پس واسه چیه این نفس تنگی؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن 34 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک پوست، مو و زیبایی

سلام برای کرونا دو یا سه علامت باید داشته باشید احتمالا بیشتر استرس دارید