گرگرفتگی و عرق سرد چه علتی داره؟

سلام خسته نباشید ببخشید مادرم ۵۳ سالشون هست و الان حدودا چند وقت میشه که گرگرفتگی از درون دارند و عرق سرد ( بعضی اوقات هم زمان هست ولی بعضی اوقات هر کدام جداگانه به سراغشان می اید) گرگرفتگی رو میگن از سینه به بالا دارند میخواستن بدونن دلیلش چی؟ چن بار هم فشارشون رو گرفتیم نرمال بوده...

ممنونم میشم پاسخگو باشید😊😊😊

اطلاعات تکمیلی

سن ۵۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

به احتمال زیاد مربوط به یایسگی است . ممکن است چند ماه تا دو سال یا بیشتر طول بکشد . اگر دفعات ان زیاد نیست بهتر است تحمل کنند .وگرنه می توان دارو داد ولی قبل از دارو باید سونوگرافی پستان و ماموگرافی انجام دهند .