رفلاکس و معده درد

سلام خسته نباشید. همسرم ۲۹ سالشه و مشکل رفلاکس معده داره و داروی  امپرازول و فاموتیدن مصرف میکنه یه مدت خوب میشه دوباره برمیگرده و تا حالا اندوسکوپی انجام نداده ولی  بیش از حد استرسی هستن و مشکل تو غذا خوردن داره که همش میگه باد گلو دارم میشه داروی راه حل بدین تا بهتر بشه چون الان بخاطر این بیماری نمیتونیم دکتر بریم خیلی ممنون🌹

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت مرد شغل اداری وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فوق تخصص گوارش

سلام
برای ایشان حتما نیاز به اندوسکوپی وجود دارد اما موقتا می توانید داروهای قبلی را استفاده کنید تا زمانی که شرایط بهتر شود و بتوانند اندوسکوپی را انجام دهند.