علت گریه زیاد کودک 4 ماهه

سلام .آقای دکتر کودک من 4 ماهشه موقع میخواد بخوابه گریه میکنه با هزار بدبختی میخوابونمش نصف شبم پامیشه گریه میکنه دوتا از دندونش درامده آیا علت از دندونشه موقعه گریه میکنه بعد اینکه میخوابه سرشو خیلی تکان میده و با سر و گوشش درگیره

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت مرد
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
گریه کودک دلایل زیادی دارد مثل گرسنگی ، پوشک کثیف و ... ممکن است بیماری باعث بی قراری و گریه شود مثل شکم درد، گوش درد و...
زمانیکه کودک بی قرار است و گوش خود می کشد ممکن است عفونت گوش و درد گوش داشته باشد که باید توسط پزشک معاینه شود.
بعد شیردهی هم بلافاصله نخوابانید و حتما آروغ بگیرید، محیط خواب هم از نظر نور و دما مناسب باشد.