سلام تورو خدا كمكم كنيد برادر شوهرم بخاطر سرقت دستگير شد و با سند مادرم آزاد شد الان ٤ سال داره ميگذره تازه پروندش رفته دادگاه عدالت ميخوام بدونم اتفاقی برای سند مادرم ميوفته هيچكس نميدونه خيلی دنبال آزادی رفتن ولی نتونستن كاری كنن تازه رسيد به دادگاه الان چی ميشه كی آزاد ميشه چه جوری آزاد ميشه ممنونم ما نميدونستيم اينهمه طول ميكشه الانم نميدونيم بايد چیكار كنيم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٨ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام
به هر حال موضوع تا قطعیت حکم صادره و تحویل محکومٌ علیه به مرجع رسیدگی و یا فرضاً برائت ایشان به شکلی فعلی باقی خواهد ماند و از وثیقه رفع بازداشت صورت نخواهد گرفت ، مگر در صورت معرفی وثیقه جدید و با نظر مرجع رسیدگی کننده و نهایتاً تحویل متهم
موفق باشید