عفونت بعد از زایمان طبیعی

سلام وقت بخیر

من یک ماه پیش زایمان طبیعی داشتم همراه با برش اپیزیوتومی در ۱۳ روز بعد زایمان خون ریزیم قطع شد

اما با گذشت ۳۱ روز که از زایمانم میگذره از ناحیه واژن و برش ترشحات تقریبن سبز رنگ رو دارم.. ۱۰ روز بعد زایمان پیش دکترم رفتم و واسم پماد موپیروسین رو تجویز کردن. هنوز ناحیه جراحت درد داره و نمیتونم راحت بشینم‌

سوالم اینه که ممکنه اون ترشحات عفونت باشه؟اگر میشه راهنمایی کنید با تشکر.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

درد در ناحیه اپیزیاتومی طبیعیه ولی ترشحات سبز رنگ واژینال نشانه عفونته که ممکنه باکتریایی با انگلی باشه نزدیکی نداشته باشید تا جهت معاینه به دکترتون مراجعه کنید