لکنت زبان در بزگسالی

سلام من دختری ۲۳ ساله هستم.گاهی اوقات که صحبت میکنم‌ زبانم میگیره و گاهی اوقات یک کلمه رو دوبار تکرار میکنم و این خیلی منو آزار میده .همیشه اینطوری نیستم.چیکار کنم همون یک ذره هم از بین بره.من خیلی خجالتی هستم و اصلا تو جمع صحبت نمیکردم و اصلا اعتماد به نفس یا عزت نفس نداشتم .اما الان سعی میکنم که خودم رو بهبود بدم. اما الان که میخوام تو جمع صحبت کنم اینطوری میشم.کمکم کنید.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

گفتار درمانگر

سلام عزیزم؛ برای یادگرفتن تکنیک های کنترل لکنت باید به گفتاردرمانگری که توی لکنت بزرگسال متبحر باشه مراجعه کنی.
بعد از درمان لکنت هم برای افزایش اعتماد به نفس حتما از راهنمایی یه مشاور روانشناس استفاده کن.