تربیت جنسی کودک هفت ساله

سلام. دخترم هفت سالشه چندتا عکس مستهجن داهل گوشی پدرش دیده، خیلی شوکه شدم، در این حد واسش توضیح دادم که اینا ذوستای شیطونن و عکساشونو میزارن که آدم خوبا بد بشن، دیشب قبل خواب بهم گفت همش میان تو فکرم، چطور از ذهنش بیرونش کنم ممنون میشم جوابمو بدید؟

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

باسلام.
در درجه ی اول باید این رو در نظر بگیرید که عکس ها رو در داخلِ گوشیِ کسی دیده که باید براش منبع امنیت باشه؛ پس الآن در حالِ حاضر چند مسئله پیش میاد:
اول که اون عکسها یعنی چی؟
چرا اون طوری بودن؟
چرا توی گوشیِ بابا بود؟
یعنی عکس هایِ خوبی هستن که بابا تویِ گوشیش داره؟
همه ی آدمها از اون عکسها دارن توی موبایل هاشون ؟
شیطون یعنی چی؟
آدم بد یعنی چی؟
آدم خوب یعنی چی؟
یعنی الآن بابام آدمِ بدی شده؟
و...
مواردِ دیگری هم احتمالا" به ذهنِ کودک وارد بشه؛که البته اینها فقط در سطحِ شناختی هست و سایرِ سطوح مثلِ سطوحِ عاطفی_ هیجانی هم خیلی باید بررسیِ دقیق تر بشه.
و بعید میدونم که شما به تنهایی بتونید بهش کمک کنید ، حتما" به کمک یک متخصص حرفه ای نیاز دارید.
حتما" از همکارانِ متخصصِ ما؛ با در نظر گرفتنِ سوابق و بررسیِ دقیقِ حیطه ی کاریشون از طریق سایت های معتبر، کانال هایِ معتبر، اپلیکیشن هایِ معتبر و ... وقتِ مشاوره ی حضوری بگیرید. با رعایتِ پروتکلِ بهداشتی و فاصله گذاریِ اجتماعی .