ممکنه من باردار باشم؟

سلام من دوماهه پریود نشدم ماهای قبلش پریودم منظم بوده ولی در گذشته سابقه تنبلی تخمدان داشتم یک دختر 4 ساله دارم دوبار بی بی چک زدم که یک بار خط تیره و یک خط کمرنگ داشت امروز هم زدم میانه شده بود یعنی بینه (tc)بعضی وقتا درد دارم سمت راست به کشاله ران به خاطر پریدن هم چند روز لکه های خیلی کم رنگ داشتم من چه کار کنم میشه حامله باشم نمیتونم با وضع کرونا برم دکتر ازمایش بدم یا اینکه کیسته خواهشا بگید

اطلاعات تکمیلی

سن 35 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام اگر تا یک هفته دیگر پریود نشدید آن وقت مجدد تست بارداری انجام بدهید موفق باشید.