قرص آهن و معده درد

سلام خسته نباشید

من مدتیه معده درد و حالت تهوع شدید دارم و کم خونی شدید دکترم داروی کلیدینیوم سی و قرص اس امپرازول ازونیوم ۴۰ تجویز کردن و به علت کم خونی شدید گفتن در دوره پریودی قرص آهن مصرف کنم و من کلا قرص آهنمو قطع کردم تا دوره پریودی مصرف کردم که متاسفانه پریود نشدم فقط لکه بینی داشتم و ازیت شدم حالا میخوام بدونم همراه این داروا میتونم هر روز قرص آهن مصرف کنم فقط ایام پریودی نباشه آخه دکترم گفتن فقط دوره پریودی اون چند روز پریود که میخورم پریود نمیشم یعنی اگه هر روز قرص آهن بخورم دارو تاثیر نداره ؟ممنون میشم توضیح بدین

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فوق تخصص گوارش

سلام
دارو های ضد اسید معده جذب قرص آهن را کاهش می دهند.
لذا در صورت نیاز به مصرف قرص آن لازم است این دارو را با فاصله از دارو های معده ای مصرف نمایید