کمک به ترک سیگار همسر

سلام خسته نباشید.من و همسرم ۴ ساله عقد کردیم و یک سال و نیمه باهم زندگی میکنیم.حدودا یکسالی میشد شک کرده بودم همسرم سیگار میکشه اما انکار میکرد اما بالاخره با کلی حرف زدن و اینکه قصدم کمکه و هیچکس متوجه نمیشه بالاخره اعتراف کرد که از دوران سربازی یعنی حدود سه سال و نیمه که سیگار میکشه و در این مدت یکبار ترک کرده اما بخاطر فروختن ماشینش و یه سری علتهای دیگه دوباره شروع کرده.گفتش تصمیم گرفته ترک کنه بخاطر همین هم پیشم اعتراف کرده تا کمکش کنم.ازم خواسته یه پرنده(سهره)بیاریم تو خونه تا هر وقت از سرکار میاد یا اعصابش خورده خودشو با اون سرگرم کنه و سراغ سیگار نره.در ضمن شوهرم ورزشکار هم بودش و بعد عروسی بخاطر کار زیاد نتونسته به ورزش به طور دائم ادامه بده و خیلی کم وقت میکرد که بره.و میگه همین هم یه علتش بوده که خودشو آروم کنه اما همیشه عذاب وجدان میگرفته بعد از مصرف.تصمیم گرفته باشگاه بره دوباره

ازتون میخوام راهنماییم کنید که چیکار کنم که همسرم برای همیشه سیگار و ترک کنه چون منم واقعا تو این یکسال عذاب کشیدم از اینکه میدونستم اما شوهرم قبول نمی‌کرد.حالاکه خودشم تصمیم گرفته ترک کنه چجوری کمکش کنم؟

اگه پرنده بیاره واقعا روش تاثیر مثبت میذاره و براش انگیزه میشه؟

همسرم ۲۳سالشه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور اعتیاد و خانواده

درود بر شما
براي ترك سيگار چند اقدام لازمه
اول شناسايي مواردي كه فرد رو تحريك به مصرف ميكنه هم دروني (احساسي)مثل خستگي ،عصبانيت،افسردگي... و هم بيروني مثل دوستان مصرف كننده يا مكان مصرفي و نوع سيگار مصرفي و فعاليت هايي كه قبل و بعد مصرف انجام ميدادن
تا جايي كه امكانش هست اين موارد شروع كننده رو حذف و تغيير بديد،
اقدام بعدي جايگزين هاي مناسبي هست كه موقع وسوسه و براي جلوگيري از وسوسه بايد انجام بدن
مثل تفريحاتي كه دوست دارن يا ورزش يا دورهمي و ....
اين ها مهمترين اقدامات بعد از كم كردن يا قطع كامل سيگار هست.
اگر موفق نشدند  كه سيگار را ترك كنند حتما با يك روانشناس جلسات حضوري داشته باشند تا بيشتر روي انگيزها شون كار شود.