طلاق بخاطر خیانت

سلام من چند باری خیانت شوهرمو فهمیده بودم ولی هربار میگفت چیز خاصی نبود در حد تلفن بوده ولی تازگیا فهمیدم باهم رابطه جنسی دارن بیرون میرن خرید میرن .زنه هم متاهل و بچه داره .خواستم ببینم می‌توانم شکایت کنم و دادگاه به نفع من باشه یا نه در ضمن اصلا هم دوست ندارم برگرذم طلاق میخوام چون بار هزارمشه فرصت میدم بهش .به گفته خودشم من هیچ کمبودی براش نداشته بودم .منم یه پسر یه ساله دارم تکلیف پسرم چی میشه ؟؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام
اثبات جرم رابطه رابطه نامشروع مستلزم ارائه دلیل قانونی و احراز وقوع آن توسط مرجع قضایی است و به صرف طرح شکایت همسرتان محکوم نخواهد شد ، لذا پیشنهاد می شود موضوع را جهت بررسی دقیق تر در فرصت حضوری با وکیل در میان بگذارید تا از طریق راه حل بهتر و مستدل نسبت به طرح شکایت و یا رسیدن به هدف مطلوبتر اقدام لازم بعمل آید
موفق باشید