سلام خسته نباشید

من قبلا بیست کیلو کم کردم  ولی بعد دوسال بازم هشت کیلو اضافه کرده بودم ۷۳ بودم قدم ۱۶۳هست که رفتم باشگاه چند کیلو که کم کردم  فهمیدم که باردار هستم و دیگه نرفتم ولی بخاطر ویارم  بی اشتها شدم و شدم ۶۸ وقتی رفتم پرونده بارداری ببندم بهم گفتن که اضافه وزن دارم و پیش متخصص تغذیه برم ولی من بخاطر این شرایط کرونا نتونستم برم و الان یک ماهه تو خونه هستم و فقط در حال آشپزی و خوردن هستیم نمیتونم خودمو کنترل کنم الان یک ماهه واسه مراقبت نرفتم و وزنم رو هم نکشیدم  ولی احساس میکنم کمی چاق شدم تو هفته ۱۵و ۵ روز هستم اگه میشه راه حلی بهم بگید که اشتهام کمتر بشه و تو این دوران زیاد وزن اضافه نکنم ممنون میشم؟

پاسخ مشاور

متخصص تغذیه و رژیم درمانی

با سلام
برای کاهش اشتها قبل از وعده های اصلی غذایی سبزیجات و سالاد استفاده کنید. مصرف یک لیوان آب قبل از غذا و ترکیبات حاوی جو دوسر کمک کننده است. اگر حس گرسنگیتون شدید است قبل از غذا یک سیب یا دو عدد سفیده تخم مرغ اب پز میل کنید. در پیج اینستاگرام اینجانب راه حل های کنترل اشتها وجود داره مشاهده بفرمایید
dr_radfar_diet@