عفونت دندان در بارداری

سلام من بیست و هفت سالمه و یک سال و نیمه بچه دار شدم از زمانی ک زایمان کردم مدام دندونایی که قبلا عصب کشی شده و پر شده عفونت میکنه دوماه یه بار داروی عفونت میخورم خسته شدم دکتر رفتم گفتن باید بیاری برات خالی کنیم دوباره پرکنیم بنظر شما دلیل این همه عفونت مداوم چیه و چیکار کنم که عفونت نکنه دیگه در ضمن من مسواک میزنم همیشه و اگه یادم باشه نخ میکشم؟ ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

جراح و دندانپزشک

سلام
نیاز هست که معاینه کلینیکی و پاراکلینیکی ( تهیه رادیوگرافی از دندانها ) انجام بشه. به طور معمول بعد از معالجه ریشه ، عود عفونت اتفاق نادر و ناخوشابندی هست که انتظار اون رو نداریم. در مواردی که منشا عفونت از همان دندان باشد ، درمان مجدد انجام خواهد شد.
از علل شایع این مساله وجود کانالهای فرعی و اضافی و یا فرم خاصی در ریشه دندانهاست.