عشق در دوران پشت کنکوری

155 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام
عرض ادب و خسته نباشید
من یه پسر پشت کنکوری ام که برای بار دوم قرار کنکور بدم ، تا الان که 5 فروردینه تقریبا هیچی نخوندم و اون چیزی که در مورد من تصور میشه اینه که قراره کنکور امسال پزشکی قبول شم...
بهمن ماه بود که در یه فروم دانش آموزی سرکار خانمی بهم پیام داد و خواست که کمکم کنه که بتونم درس بخونم ، خب من از ابتدا به ایشون علاقه مند شدم و رفته رفته این رابطه عمیق تر شد که بعد از حدود دو هفته بهشون گفتم که حسم بیشتر از دوتا دوست اجتماعیه بهشون... ( اینم بگم که علی رغم اتمسفر هایی که وجود داشت ، من تا الان ترجیح دادم وارد هیچ رابطه ای با جنس مخالف نشم و خوب اعتقاد دارم این یه سبک احترام به همسر آیندمه...) و ما به هم به شدت علاقه مند شدیم...
ما به لحاظ اعتقادی کاملا شبیه همیم ، ولی خوب موضاعاتی هست که احساس میکنم باید با کسی درموردشون مشورت کنم...
1_ اینکه اگر من به هر دلیلی امسال پزشکی قبول نشم ، این امکان که ما بتونیم با هم ازدواج کنیم به هیچ وجه وجود نداره ، چونکه خونواده ( دختر مورد علاقم ) در ریت مالی بالاتری از ما قرار دارن و قبل از رسمی کردن رابطمون ، باید یه دستی به سر و روی خونمون بکشم ، و اینکه ایشون در خونواده تقریبا مرفه بزرگ شده و در رویاهاش خونه 400 متری پرورونده ، حال اینکه من شاید واسه آغاز زندگیمون شرایط طوری رغم بخوره که در یه خونه اجاره ای بخوام شروع کنم... ( البته خود دختر میگه من میتونم با این مورد کاملا کنار  بیام ولی خونوادم نه...)
2_ اینکه دختر مورد علاقم فوق العاده بچه دوست داره ولی من اصلا حسی به بچه ندارم ، خیلی صریح دلیلش اینه که حس میکنم بعد از به دنیا اومدن بچه ، همسر در اولویت دوم قرار میگیره و خیلی از جنبه های زندگی تحت تاثیر قرار میگیره...
نظر دختر اینه که من به مرور به بچه علاقه مند میشم ولی خوب من اصلا این طوری فک نمی کنم...
3_ اینکه دختر دوست داره بره سرکار ، ولی من ترجیح میدم همسرم خونه دار باشه
4_ ما خیلی سر بسته در مورد روابط جنسی صحبت کردیم ، من حس میکنم خودم به شدت گرم مزاجم ولی گویا ایشون سردن ( اینو از صحبتاشون متوجه شدم ، یه نوع ترس دارن از این رابطه ، و البته اینکه تا حالا بهش فکرم نکردن و نهایت افکارشون به در آغوش همسر خوابیدن ختم شده ، حال اینکه در افکار بسیاری مرد ها رابطه جنسی بعد از این به اصطلاح معاشقه مهمه!)
این موضوع میتونه در آینده مشکل ساز بشه ؟ یا به مرور این حس در من کمتر میشه یا در ایشون به وجود میاد؟

از طرفی من واقعا دوست ندارم شخصی رو که در آینده باهاش ازدواج میکنم ، مجبور به چیزی بودن یا شدن بکنم ، یا به انجام یا عدم انجام کاری که دوست نداره یا داره ترغیبش کنم...
 دوست دارم دختری رو که وارد زندگیم میکنم ، از زندگی قبلیش خوشبخت تر کنم...
ما توی دوتا شهر دور از هم زندگی میکنیم و من حس میکنم با یه دختر فوق العاده و نجیب در ارتباطم ، ولی خوب این موضوع ها نگرانم میکنه...
با تمام این تفاسیر ، ممنون میشم نظر روان شناسانتونو در مورد ادامه این رابطه بدونم
قبلا از توجه و پاسختون سپاسگزارم🌹

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت مرد شغل پشت کنکور وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست گرامی
در ابتدا سوالی از شما دارم و اون اینه که اگر در موقعیت الان نبودیدمثلا پشت کنکور و شما دونفر تو اون گروه مشترک نبودید و ایشون به شما پیشنهادکمک برای موفقیت کنکور نمیداد و شما در یک موقعیت دیگر با ایشون مواجه میشدید ایا به ایشون علاقمند میشدید؟
سوال شما دوبخش داردابتدا در موردکنکور!
فرمودید اون چیزی که در مورد من تصور میشه این هست که امسال کنکور پزشکی قبول بشم و من هنوز هیچی نخوندم؟
به نظر میرسه این برنامه خود شما نیست این قراری هست که دیگران برای شما تعیین کردن ابتدا قبل از یک رابطه جدی و عمیق بنشینید برنامه تحصیلی و کاری اینده تون رو بچینید به نظر میرسه شما خودتون رو نادیده می گیریدو حتی جایی تو صحبت هاتون گفتید مجبورید پزشکی قبول شید تا خانواده دختر با شما موافقت کنند این اجبار از کجا میاد؟چرا شما در شرایط اجبار قرار می گیرید؟پس علاقه مندی خودتون و برنامه زندگی شما چیست؟
در مورد رابطه هم به نظر میرسه عدم تناسب وجود داره
در مورد مسائل مالی که دختر خانم فرمودند من با این مسیله کنار میام ولی خانواده نه!ایشون هم عضوی از ان خانواده هست چطور اونها نمی تونن ولی ایشون می تونه؟با توجه به کیس های بیشمار و پژوهش های انجام شده این مسئله می تونه موجبات اختلافات بعدی شمارو به همراه داشته باشه
موردبعدی که می تونه مشکل ساز باشه سرکار رفتن این خانم هست با توجه به ترجیح شما بهتر هست با خانمی تو رابطه باشید که خانه داری ترجیحش باشه
همون طور که فرمودید رابطه جنسی مورد مهمی در رابطه زناشویی هست و تناسب و هم نظر بودن در این مسئله هم بسیار حایذ اهمیت هست و نیاز هست هردوتوافق هایی در این مورد داشته باشند و متناسب هم باشن
بهتون پیشنهادمی کنم به صورت حضوری بایک روانشناس درارتباط باشیدتا بهتون کمک کنه بتونید یه برنامه ریزی درست درمورد. رشته تحصیلی اینده داشته باشید و در مورد ادامه این رابطه هم با مشورت ایشون قدم بردارید اما نظر بنده با توجه به صحبت های خود. شما اینده روشنی برای ادامه این رابطه نمی بینم