عشق در دوران نوجوانی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 63 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من 15 سالمه و از ته دل عاشق یه پسر 42 ساله شدم میدونم نمیتونم باهاش ازدواج کنم ولی....

میشه کمکم کنید از فکرش بیام بیرون؟

اطلاعات تکمیلی

سن 15 جنسیت زن شغل دانش آموز وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

سلام دوست عزیز
این عشقی که شما الان دچارش هستید برای همه ی آدم های سن شما پیش می آید ولی به علت فاصله ی سنی زیادی که دارید می تواند برای شما خطرناک باشد.
شما الان یک ذهنیتی از این آدم برای خودتان ساخته اید و آن را دوست دارید.
​​​​​​ولی خب این فانتزی ها برای دوران نوجوانی است و درواقعیت اتفاق نمی افتد.
کاری که شما می توانید بکنید کمتر به آن آدم فکر کنید، اکانت های اینستاگرام و... آن فرد را کمتر چک کنید و با دوستانتان کمتر راجع به آن فرد حرف بزنید.
هم چنین بهتر است با افراد هم سن و سال خودتان معاشرت داشته باشید.
عشقی که شما تجربه می کنید طبیعی است و اصلا چیز بدی نیست ولی بهتر است نسبت به افرادی در رده ی سنی خودتان باشد.
موفق باشید.