مشاهده خلط خونی و سرماخوردگی

سلام. به مدت دو هفته هست که خلط خونی دفع میکنم تقریبا هر روز در صبح و یا شب. خون لخته شده و قهوه ای هست همراه با خلط. سایر علایمی که دارم شامل خستگی عمومی و سرفه های خشک هست که از سه هفته دارم و به صورت شدید نیست ،به دنبال تب شروع شده بود فکر میکردم سرماخوردگیه و با قرص سرماخوردگی و شربت بهتر شدم ولی سرفه هام برطرف نشده(کمتر شده)  شدید نیست و روزی سه چهار دفعه سرفه هست. همچنین حس میکنم خلط ها ته گلو هستن و از طریق خس کردن با بینی خارجشون میکنم و شک دارم که مربوط به بینی هستن یا نه.در این شرایط امکان مراجعه به هیچ مرکز درمانی رو ندارم و شهرمون به شدت آلوده شده. چیکار میتونم بکنم و آیا مورد جدی به حساب میاد ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

پزشک پوست، مو و زیبایی

سلام اگر اوضاع سرفه ها بهتره با اب نمک قرقره کنید احتمالا روزی سه تا چهار بار سرفه تحریکیه