سلام خسته نباشین

کودک دو سال و چهار ماهه من

به شدت به من وابسته است

چند ماه که تازگی ها

تو خواب هم باید سرم رو دستش باشه

بیشتر مواقع هم متوجه میشه رفتم کنار

و با گریه بیدار میسه یا جیغ میکشه که منو بغل کن

تو خواب هم خیلی جیغ میزنه و گریه میکنه

بیشتر بخاطر اسباب بازی هاش

اصلا وسایلش به کسی نمیده ، وقتی خوابه هم انگار خواب میبینه کسی اسباب بازی هاش برده و گریه میکنه و جیغ میکشه!

دختر عمو داره که خیلی باهاش لج میکنه

و دایی همسرم مرد بزرگیه اونم هر روز میاد خونمون و به بسرم فحش یاد میده و باهاش لج میکنه

تو همین سن پسرم ۵ تا فحش مرتب دیگه تو حرف زدنش داره

ممنونم راهنمایی کنید که چه کنم پسرم اینقد عصبی نباشه

همه میگن من لوسش کردم ، ولی من همش مواظبم که فقط خواسته های منطقیش جواب بدم

همیشه با آرامش باهاش حرف زدم

خوب به حرف هام گوش میده

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۶ جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام.
ممنون از توضیحات.
کودکان آیینه ی رفتارِ ما بزرگترها هستن.
خیلی خوبه که شما به عنوانِ یک مادر پاسخگویِ خواسته های فرزندتون هستید؛ اما آیا وقتِ کافی به او اختصاص میدید؟ کیفیتِ زمانی که به او اختصاص میدید چگونه هست؟ آیا اونقدر با کیفیت هست که او رو اغنا کنه؟
متاسفانه در بین بعضی افراد رایج هست که به بچه هایِ کوچیک حرف ها و رفتارهایِ زننده آموزش میدن و خودشون هم از تماشای اون لذت میبرن.
شما به عنوان مادر مطالعه اتون رو بالا ببرید و کتابها، مقالات و سایتهایِ معتبر رو مطالعه بفرمایید. هر روز در ساعاتِ مشخصی همبازیِ پسرتون بشید و خیلی کودکانه و با کیفیت با او بازی هایِ مورد علاقه اش رو انجام بدید. فعالیت هایِ دونفره زیادی انجام بدید. هوشمندانه او رو در کارها و فعالیتهای روزانه، در حدِ توانش مشارکت بدید. در طیِ روز خیلی او رو در آغوش بگیرید و ببوسید. از ‌کتاب داستان غافل نشید که خیلی خیلی مفید و موثره. ارتباطِ کلامیِ زیادیِ طی روز با او داشته باشید. از مامانای دیگه راهکار و بازی بپرسید. از همسرتون بخواهید که حتما" روزانه زمانِ مشخصی رو به فرزندشون اختصاص بدن و باهاش بازی کنن.